ONLINE
REZERVÁCIA

Gastronómia

Šéfkuchári

Kombinácia gastronomického umenia pod vedením skúsených šéfkuchárov Milana Králika a Radoslava Pádeja, pôvabného a útulného prostredia a výnimočne starostlivej a prívetivej obsluhy robia z Martiniky vyhľadávanú reštauráciu v regióne. Starostlivý výber surovín a inovatívny prístup kuchárskeho tímu zabezpečia, že si na kulinárskych špecialitách polahodí nielen Váš žalúdok, ale aj Vaše oči.

 

Milan Králik

„Hosťovi by som nedal na tanier to, čo by som sám nezjedol.“

Rodený Martinčan svoju vášeň rozširoval počas svojej dlhoročnej praxe vo viacerých popredných hoteloch a reštauráciách v okolí. Pre Hotel Turiec pracuje ako šéfkuchár od roku 2009. Vo voľnom čase sa venuje aj svojmu koníčku carving-u (vyrezávaniu ovocia), ktoré Vás očarí svojou nápaditosťou. Predjedlá sú tou témou, ktorá ho fascinuje a vytvára zaujímavé kreácie. Najväčšou prednosťou tohto šéfkuchára sú jeho vizuálne a chuťovo dokonalé kulinárske diela na tanieri. Jeho prioritou je neustále zdokonaľovanie sa v oblasti nových gastronomických trendov. Je absolventom rôznych gastronomických a kulinárskych kurzov a je otvorený novým trendom v gastronómii. Možno ho vidieť aj v televízií, kde poskytuje rôzne príspevky.

Radoslav Pádej

„Varenie nie je len mojou prácou, ale aj koníčkom a zmyslom života.“

Pochádza z Hornej Štubne. Od mladosti ho bavilo variť a skúšať kombinovať rôzne suroviny pri varení. Vyštudoval Stredné odborné učilište v Martine, odbor kuchár – čašník. Po ukončení štúdia začal pracovať v Hoteli Turiec v Martine. V kariére postúpil od kuchára na vedúceho smeny až šéfkuchára a nakoniec sa stal manažérom kuchyne. Popri práci sa zúčastňoval rôznych školení a seminárov. Cez letné prázdniny chodieval pracovať do zahraničia (Taliansko, Grécko). Pravidelne chodieva na školenia rôzneho zamerania a zúčastňuje sa na besedách o stravovaní. Varenie z rôznych ingrediencií prezentuje aj v Dámskom klube na STV1, taktiež poskytuje rôznorodé príspevky do televízie.